BikX i Næstved er der hvor vi alle har købt vores MC’ere og også der vi alle har haft gevaldige problemer med service og værksted, defekte maskiner, afbrændte motorer, manglende skruer og møtrikker o.l. Vi er altså ikke særligt begejstrerede for især værkstedet hos BikX. Ejeren Søren er en flink fyr og har ikke direkte været årsagen til vores problemer med MC’erne. Men da han er ejer og ikke gør noget ved situationen når han bliver gjort opmærksom på det, er en alvorlig mangel på respekt for os som købere, men især overfor den meget farlige stand vores MC’ere er blevet leveret i, efter at have benyttet BikX værksted.

Til trods for alt dette havde vi besluttet os for at tage en tur dertil for at se de nye lokaler som BikX er flyttet ind i. Om ikke andet så bare for at have et påskud til at tage på en fællestur ud i det blå. Så vi drog til Træf hos BikX i godt vejr og højt humør.

Man kan sige meget grimt om BikX, men han forstår at lave en flot butik. Meget flotte lokaler med megen intim stemning. Der står gamle benzin standere, sjældne motorcykler og scootere og meget mere. På første sal er der indrettet et lille men ganske spændende museum med model udgaver af alverdens motorcykler.

Der var kommet en del andre MC’ere forbi til Træf hos BikX og der var god stemning og en fin pølsevogn.