Sydsjælland 2012:


Vi fik igen på kort tid arrangeret en tur 2. pinsedag i det flotteste solskinsvejr. Turen gik til Sydsjælland tur til Skælskør og Karrebæksminde. Egentlig mest fordi Heidi flere gange havde klaget over at hun endnu ikke havde været i Skælskør og det kunne vi ikke sidde overhørig. Om ikke andet så er det altid rart med en god undskyldning for at køre en tur sammen.

Vi mødtes alle sammen i Slagelse og kørte derfra mod Skælskør. Som altid kørte vi ad landevejen og oplevede derved den flotte sydsjællandske natur i flot solskin og med behagelige temperaturer. Vi endte på havnen i Skælskør og fik en fantastisk buffet på havnecafé Solsikken. Efter en lille gåtur og en is i Skælskør fortsatte vi mod Karrebæksminde. Vi kørte ad en meget lang, men helt igennem fantastisk flot allé af kastanjetræer til Holsteinborg og videre til Karrebæksminde havn.

Vi fandt hurtigt Brohjørnet, som er en ganske udmærket café med dagens kage og kaffe ad libitum og med udsigt til havnen og ikke mindst den lidt særprægede bro til Enø. Der var en livlig stemning og der var mange der var ude og nyde det gode vejr.

Herefter var det mod Næstved hvor vi skiltes for at køre hjem hver især. Alt i alt en rigtig hyggelig dag i godt selskab og med motorcykler der ingen problemer gav på noget tidspunkt.

At køre i den sydsjællandske natur ad hyggelige landevej med behagelige sving, er en fornøjelse og kan klart anbefales til andre. Det er altid hyggeligt at besøge havnebyerne i Danmark, da der som regel er en fantastisk hyggelig stemning.