I Tappehallerne i det gamle Tuborgs anlæg var der MC messe. Det blev også MC Humlebassernes første MC messe, efter vi alle havde fået kørekortet sidste år.

Johnny var så heldig at have købt sin allerede, mens Huller og Kim endnu ikke havde taget sig sammen.

Da vi kom indenfor drejede vi til venstre og den første salgs stand var BikX, der havde en mindre samling af maskiner stående til salg. Lige der stod der 2 stk. Suzuki Intruder VL 1500 LC. Den ene i rød/hvid den anden i blå/hvid. Kim forelskede sig i den røde, mens Huller var til den blå. Efter en kort opringning til Heidi for lige at få hendes accept var den røde købt. Huller lavede samme opkald til Jannie, som dog meget strategisk, sagde at det måtte han selv finde ud af. Det gjorde Huller rundtosset, men det viste sig at den blå/hvide kunne Huller desværre ikke få, da den var reserveret til en anden køber. Men en ny i sort/sølv blev fremskaffet dagen efter og så havde vi alle 3 vores maskiner i hus.

Resten af messen var da ok, men vi sværmede hele tiden om de nyindkøbte maskiner og der var praktisk nok sat et fadølsanlæg op lige ved siden af. I øvrigt prøvede Kim end ikke at sidde på sin ny indkøbte MC, men der blev holdt øje med at der ikke var andre der “pillede” ved den, så længe vi var der. BikX i næstved ville sørge for at have maskinerne klar til sæson starten d. 1. marts 2008.

Det var desværre den eneste gang, indtil videre, der har været afholdt MC messe i Tappehallerne. På den anden side set, så er det vist meget godt at der ikke bliver afholdt MC messe i Tappehallerne igen, da vi kunne risikere at blive fristet endnu en gang.